20:11 Brunch and my bitches looking beautiful and there was sunshine all day

En liten lovhistoria. En morgon åt vi brunch på egg&milk. Jag som en matfantast och även brunchlover blev något besviken. Allt var ju så sött och brödet så vitt vitt vitt. De går inte på morgonen. Nästa gång får de nog bli något annat ställe eller att beställa fruktsallad , youghurt , kaffe och kanske omelett.

Men de var en riktigt fin dag!


22:56 Kaffe & Cigg
En bok som jag helt struntat i har jag uppsatsskrivning på imorgon. Ja nu sitter jag här. En skoltrött jävel till tjej vars mamma tjatar på henne att hon ska kämpa (typ plugga på lov och sådant) för de är slöseri att slänga bort så fina betyg som jag har. De är väl inte så himla svårt säger hon. Då förvandlas jag till en arg tjej som absolut inte tänker bry mig och skolan. När sådana galenskaper flyger ur min mors mun.

Frukost - Kaffe och The blue issue som jag och Sanna fick från Weekday


Sparade min favoritbild till sist. Weekday. I say no more.

Min syster och jag bakar morotskaka -Helst ska de vara mer glasyr än kaka om det är möjligt
Jag och min syster bakade igår och tittade först på Bridget Jones dagbok och sedan på scrubs. Vi hade de mysigt. Inte så mycket man kan göra när det är så här kallt ute.

13:08 Work it harder - Make it Better - Do it Faster - Makes us Stronger

De senaste dagarnas bilder. Krök hos emil med tjejerna , käka godis med Linus karlsson i köket. Sitta o dampa på spårvagnen med linus och hans vän. Stan med sanna , käka och bli bjuden på glass. Sanna fotar egzona.


10:57 Det är tydligen alla hjärtans dag = alla killar är galna....


 Besa , Egzona och Sanna.

Igår spenderade jag hela dagen med min kära vän Sanna Karimian. Först körde vi stan en vända och sedan käkade vi BK och efter det tänkte vi köpa sån där ni vet , BK-glass. Då bjuder grabben i kassan mig på glass, för att jag är söt. De var fint gjort, även om jag inte är speciellt söt.

Efter de möter vi upp skitsnygga Egzona för att sanna ska fota henne i stan. Efter de spenderar vi kvällen med Besa och Egzona på Tin Tin. Även här har killarna blivit galna. Jag och sanna sitter och kollar in en sjukt go kille så helt plötsligt kommer han fram och ger mig sitt nummer på en lapp. Utan att säga ett ord.

Vad är det med er killar ?

20:28 Sportlife, två hysteriska tjejer & ett matteprov.Frågan är varför jag alltid blir så amazed av rök-bilder? No idea. Idag efter skolan och ett hemskt matteprov ,drog ja Jelena till Sportlife vid Ullevi eftersom jag har några fria träningsgånger där.Sedan blir de guldgymkort på Life här nere i långedrag.

Jelena och jag hade ett angenämt matteprov , smått hysteriska hela provet och efteråt påväg till gymmet skrattade vi så tårarna sprutade nästan helt utan anledning i ca 10 min.
Nu spanskaplugg


11:15 Powerwalk & mina åsikterJag brukar inte bry mig om "Årets blogg"-awardsen.....inte så mycket i alla fall. Men de gjorde mig mycket upprörd att Kenzas blev årets modeblogg när angelicablick ( bilderna ovan) var med som nominerad. HUR TÄNKER NI SOM RÖSTAR ?

Nu ska jag ut på en Powerwalk och sedan plugga sjukt mycket matte. Jag har inte räknat sedan de förra provet.


14:35 Something nice I bought and by the way I love my cellphone-camera


Två nya ringar. Skitbilliga. Skitsnygga. Finns på Bik Bok. Gillar speciellt den till höger.Förstår dock inte att min mobilkamera kan ta så fina närbilder.

13:56 Fotografvänner, DJ-vänner och dräggiga tjejer & killar


Dess & Mandie innan Geografiprovet igår , vi taggade med Kaffe

Efter skolan igår stack jag på pass på SATS i Vasa. De va min favoritstefan som hade Zumbapass så då måste man ju gå liksom. Vid tio ringer Sanna mig och säger att hon fått ett fotojobb så då var jag ju tvungen att haka.

Vi gick runt hela kvällen och försökte få ordning på Kamerainställningar osv som tur är ,är sanna sjukt duktig så de blev en hel del balla bilder. Alla var allmänt dräggiga och packade , vi höll mest till i den såkallade "vip:en"(där de var allmänt kaoz och alla typ mådde dåligt)  och i dj-båset eftersom en kompis var DJ

Thats it

23:00 Bums i säng unga dam , nu på momangen


Dagens Dagens

I wish I didnt speak , half the time. Mössa - Hm herr. Skjorta-topshop

Sett en bra spansk film i skolan idag , den hette "sin nombre" , den kan ni se tycker jag. Lagom hemsk. Jag och Jelena gottade till de med Kaffe och Godis. Woop Woop.

Nighty

19:07 Försöker lära mig hur min systemkamera funkar men de är inte lätt

Försöker verkligen lära mig inställningarna på min systemkamera. För så här kan jag inte fortsätta , mina dagens ser ut som jag vet inte vad. Jag jobbar på de kära vänner jag lovar. Nu : Klimatologi plugg inför Geografi A prov på Fredag.

 


RSS 2.0