Premiär för Club Corazon - Kungsportsavenyn 2

Fotojobbet i Onsdags.

.
.

Onsdag 01:15

Har ekonomiprov imon. Men i stället för att plugga åkte  jag och mandie och jobbade istället. Fotade på premiären för den nya klubben , Club Corazon på avenyn ! Bilderna kommer upp i veckan.

Onsdag 15:46

Kom på att jag glömt att berätta för er om min mardrömmsnatt i Lördags , Påskafton. Kvällen började fint med Ronja , Sanna , Johanna och Camilla. Förkrökade hemma hos sanna och drog sedan in till Henriksberg för att checka deras house-kväll. Vidare sedan till Svea-loungebar där vi ockå hade de fint tills min plånbok blev snodd.
 
Helt plötsligt var ja utan vänner, plånbok (busskort , kreditkort, gymkort,pengar, leg) inne i stan kl 4 och bussen hade slutat gå. En vakt fick hjälpa mig och som tur va sprang ja på några vänner och fick sällskap. När jag sedan tagit bussen klockan sex fick ja även sällskap på den av en viss Jakob , som var vänlig nog att följa mig hem genom morgonsolen.
 
Aldrig mer... men de blev ett par fina bilder ( och ett par fula med )
 
Ronja
 
en av de skönare bilderna hahah
 
 
Ronja och Rasmus

Tisdag 17:47

Häng vid kanalen på håltimman idag. Lira lite gitarr o ha de gott helt enkelt.... Det är pangväder i GBG gött när man måste plugga företagsekonomi.

Fredag 03:45

Idag blev de ännu en utekväll med min favorit Irish-girl. Först hängde vi på vårt numera hemmaställe Viktoriai Vasa. Lite bärs och sedan en snabbvisit hem till Petter Carlssons fest. Petter hade däckat så jag och Ronja drog in till stan igen. Tillbaka till viktoria osv.
 
 
.
.
.
Vi har en egen liten balkong på viktoria ronja och jag.
Där vi kan sitta och chilla
 
 
 

Torsdag 12:33

Nicklas
Belinda et someone
Louise och vän
Och så lilla jag.
Solsidan @ Chez Amis
Fast idag önskar ja lite att ja aldrig gått dit . Haha . Ligger i sängen och äter youghurt. Aja , det var en trevlig kväll ändå. Sprang på massa folk och dom i dörren anklagade mig för att skämmas för mitt serbiska ursprung (som jag inte har men mitt legg heter savic )
Sen mitt i natten  så var jag och olivia tvungna att gå hela vägen från Frölunda torg hem till Fiskebäck. De tog typ 45 min.
Nu ska jag dö . Puss

Onsdag 17:37

Min nya feta favorit-tischa! Endast 49 spänn fick ja betala för den. Lycklig tjej....
Igår va vi på Chez amis och bärsade ....jag filip och hans vänner. Innan de var vi på Jazz-klubb , närmare bestämt Nefertiti. Grabbsen var snälla nog att följa mig hem så att ja inte skulle dö på vägen.
Nu ska ja springa ner till gymmet på pilates. Ikväll blir de kanske Solsidan eller Oak room med mina snygga vänner.
ÄLSKAR LOV

12:52 Måndag

Armband som mormor köpt ( hon känner mig rätt bra)
Klänning som jag lyckades få tag ifrån omtalade Conscious Collection (resten av grejerna imponerade inte speciellt mycket, dock hade jag velat , precis som alla andra bloggare, få tag i de virkade shortsen).
Jag har världens bästa mormor, speciellt när de kommer till att shoppa !20:00 Söndag.

Vilken jävla kväll.
Jag hos emma
Började med krök och käk hemma hos bloggaren Emma Guldbrand för att fira att hon fyllde 18
 
 
Några glad vin o bärs på viktoria i vasa
 
And then we danced ....
Blev nattamat med rodja och sen vingligt cykla hem runt 4 snåret. Värt.

21:48

Gött samskolehäng . Yääy yääy . Désirée Hermann et Mandie Andersen

Torsdag 10:30

SOL

Torsdag kväll 21:32

Jag hade rosa på mig idag. Känn på den. Nån dagens blev de inte. Jag är för kaoz. De va sol och shorts och massa matteprov idag. Jag behöver sova tre år. Stream of consciousness.
Bye

Onsdag 19:48

Chill att jag inte kom upp ur sängen imorse. Bara trillade ihop. Kunde inte äta eller drick var bara varm, äcklig,  illamående. Sov hela dagen tills nu på eftermiddagen. Mor tror att jag fått någon slags psykisk kollaps. Nu blir de lite matteplugg innan jag måste sova igen. Sista skoldagen innan lovet imon trots allt

Sweet dreams 21:30


Matteboken ligger på skrivbordet och retas. Sängen vill att ja sover. Jag och sängen är bättre vänner.... så jag går och nanar kudde med min voffsing chili nu. Ingen annan förtjänar att få ligga i min säng.

Tisdag 18:00

Spårvagnshäng på väg hem från skolan jöpp jöpp what öpp? . Samhällarna bjöd ekonomerna på kokosbollar. Ekonomerna blev glada och den i mitten gick hem för att plugga matte som de matte-geni hon är innerst inne.Måndag 18:42

Jag gick till skolan i shorts idag. Det är varmt och sol. Detta roar mig dock inte jättemycket. Mina sjuka och bortresta vänner hittade hem idag. Jag hänger mycket med Mikael. Vi är Kaos. Men det känns fint.

Lördag 16:07


Hade inte bangat o se ut så liksom

Onsdag 16:40


Feta byxor , right ? Byxor Weekday- tuxedo tight grey. T-shirt Weekday- MTWTFSS

Kickar till gymmet. CYA

Måndag 16:53


Den omtalade jackan och bara en sliten grå tischa. Väldigt mycket fantasi idag ja.

Jag måste säga att jag faktiskt ser mer okej ut än jag känner mig. Helgen har liksom dratt ut allt in ifrån mig och nu är ja tom på allt. Vet inte om de är bra eller dåligt faktiskt. 

Nu blir de käk , gymmet och sedan matte.

Söndag 12:58

Du är den bästa bror man kan ha Mikael!
Alltså igår var den mest fucked up kvällen på länge. Först högskoleprovet HELA dagen från typ 8 på morgonen. Och efter de , hem en dusch , förkrök hos mig med natalia och olivia och sedan till Olivers fest.
Och allt var så himla sjukt. Jag och egil snusade (?) , vi drack bärs o vodka och gud vet vad. Och allt slutade me att ja och mikael virrade runt i natten,  till trädgårn , nån efterfest och sedan tillbaka till majorna.
Jag hade i alla fall tur och kom med sista spårvagn 11 till långedrag och äntligen hem till sängen.

Fredag 20:37

Som jag har letat och letat. Efter just denna jackan.... den fanns bara i rosa ( usch hemska tanke !!) i varenda HM-affär i hela göteborg. Men nu är den äntligen min. För endast 299 enkronor på HM-divided.

Fredag 20:18

Lillasyster Felicia
Morfar & Mormor
Årets första JORDGUBBAR
Jordgubbar & kaka
Idag fyllde världens bästa lillasyster 15. Hon ska ha tjejmiddag imon också. Medans vi ska förkröka och sen på en fest anordnad av mina favorit grabbar Mikael Aberra & Egil Ahlenius.
Men först ska jag skriva högskoleprov ....de börjar 08:00 på Handelshögskolan här i Göteborg. Good Luck Chuck!

Fredag 08:53


My feather obsession. Örhängen- Glitter

SOVMORGON FRÅN SPANSKA . COULDNT BE HAPPIER!

Fredag 00:09
I Guess thats whats meant to be. Im free like the wind. Free

RSS 2.0