23:03

Kan någon tala om för mig varför mitt slingade blonda hår bryter sig igenom den bruna toingen efter en vecka? De är faktiskt inte skojsigt!  De är bara att tona brunarna nästa gång helt enkelt. Det finns inget annat att göra. Vägrar färga de. Inget onödigt slit inte. Och så ska mamsen börja klippa mig i mellan åt också. De kan ju va käckt.

Dagens agressionsutrbott. Dumma blonda slingor
.
Chocolate 535 nästa ! fast typ efter julafton !

18:09 Kind of still drunk


Åh va gatt jag mår idag. Nej men jag blir inte så jättebakis som tur är. Jag har haft så himla mycket för mig det senaste så jag har faktiskt inte hunnit med att blogga.  så detta blir som flera inlägg.Men igår var vi i alla fall ute , ja på en söndag. Sedan crashade jag hemma hos amanda i Vasa. De blev donken till frukost och sedan skolavslutning.

amanda och jag käkar bakisfrulle innan skolavslutningen på konserthuset :)
18:40 Tisdag

Universeum idag ( den korta tiden vi var där ) var barnsligt skoj. Precis som det ska vara. Hajar , klappa rockor , balansera på ett rep över akvariumet , ta en promenix i regnskogen. Efter det äta Sushi till lunch med Dess och Amanda + En sväng på stan med Amanda efteråt. Vi sprang fram och tillbaka och tittade på allt fint stickat som finns ute nu. Julklappstips för er som inte vet vad ni ska önska er!
 Okej , Äta och försöka vara snygga samtidigt kanske inte är min och dessies största talang. Vi är typ bra på....andra saker :)

Nu ska jag skriva marknadsplan. Ha det bra så länge !

22:09 Glad igen


 
Jag har det ändå ganska bra när jag pluggar. Synd att klaga helt enkelt. Imorgon har jag sovmorgon också. Plus att vi ska till Universeum ( Barnsligt roligt ska de bli) och våran lärare Mikael Hallesand har lärt oss hur man visslar på aporna som finns där så dom ska klättra på en.

Detta måste vi prova. Kameran med.

Candie


20:18 Sur tjej

De är väl typiskt föräldrar att alltid förstöra allt. Bara för att jag klippte i en t-shirt så att den blev mitt älsklingslinne så blev mamma jättesur och nu när jag inte hittar de då har hon gömt de och hävdar att man inte har på sig sånt på vintern. Men andra linnen kan jag ha ?

Nu blev jag faktiskt jättesur. Jag har väl rätten att frysa ihjäl men vara snygg samtidigt om jag vill de ?
Mitt förlorade favoritlinne...

En sjuttonåring har näst intill inga rättigheter i dagens samhälle.
Adjö


17:49 Måndag Kväll

Betyder i alla fall denna måndagen att jag måste skriva en Marknadsplan för ett företag. Vet dock inte riktigt vad för företag jag ska satsa på. Men de löser sig. Tror att jag ska köra på ett riktigt mysigt Café. De blir nog finemang. Det ska få heta Candie´s

Om ni undrar vad vi gör i skolan kan de se ut ungefär så här :


Dess sover på Företagsekonomin.

Tillbaka till plugget Candie gumman.


23:19 All New

SÅ då har man fixat till lite ny layout till bloggen. Den gamla var kanske aningen opersonlig.

Idag har jag haft en otursdag. Tappade en flaska på jobbet. Jag har aldrig någonsin tappat en flaska (så att den gått sönder ) på mina dryga 3 år på olivolja.

Sedan blev det Julmys hos Dessi. Den var riktigt lyckat , massa gottigheter och hela huset fullt av gottiga människor .Lyckades bara få bilder på ett par stycken dock. Och nu ligger jag här hemma och äter godis som den lilla otursfågel jag är. Har nämligen fortfarande utegångsförbud. Cant belive it.en annan samskoleblogg : www.snobbsessan.blogg.se
Mandie


Sleten efter jobbet
Olivia Brodd , Dessi och Mandie


Jag och Nathalia


C

11:27

Igår blev en chillkväll. Tittade på "Iskallt mord" men ja fattade inte riktigt handlingen. Var så trött. Tror att ja är utbränd. De gör typ inget att ja har utegångsförbud( fråga mig inte , ja trodde inte heller man kunde få det när man är 17 bast) för jag är så trött. Jobbigt bara att bara därför ska allt skoj hända ikväll.

Nu ska jag i alla fall åka och jobba. Sedan blir de Julbrunch hos Dessi i Linné. Dit ska halva stan. So be there or be #


Skulle gärna sovit en stund till...


C


14:48

Idag är jag sjukt död. Gött att jag har utegångsförbud också... Idag har jag dock haft håltimma hela dagen typ , förutom när jag redovisade min Geografiuppgift för skolans bästa lärare precis. Solklart MVG. Of course.

Just nu ska jag egentligen skriva en marknadsplan...men det gör jag inte. Jag bloggar bara för att jag råkar ha bloggdatorn med mig. Fab.

Lussebulle & fläder-te på Sideroad. Dom gula väggarna. Härligt.

C

10:02 Glöggfest

Nu ska jag berätta vad vi gjorde i onsdags. Först var det lussedans med hela samskolan till runt halv elva tiden. Sedan stack vi upp till Dessis lägenhet i Haga och fixade oss (bytte om från folkdräkt bland annat) och käkade lite.

Sen drog vi : Amanda, Choco, Dessi och jag till Chris i Linné för han hade glöggfest. Jag blandade glögg och drinkar så de stod härliga till och vi krökade tills vi inte kunde stå upp.

Sedan skulle jag och Choco försöka ta oss hem vid 3 tiden. Det gick inte. Inga bussar eller spårvagnar gick. Det var så mycket snö så man kunde knappt gå. Så det var bara att ta en taxi hem till Fiskebäck.


Nöjd

Vinkorksproblem

18:38

Julklappsönskemål

Case till min lilla söta bloggdator - Jag får alltså plats med Anteckningsblock , dator och mobil i denna så slipper jag gå runt med de löst i skolan. Finemang.

Tror att de blir de svarta längst upp.Kanske ett case till mobilen också.

Ny mobiltelefon - Eftersom min gamla LG Viewty har gett upp hoppet så får de bli en ny telefon. Måste kunna blogga, facebooka och tar bilder. Har bestämt mig för den största jag kunde hitta i vitt typ : Experia

Fast vit då.

Det var de jag ville säga just nu.
C


11:10

Varje år har samskolan lussedans. Igår: föräldrauppvisning i Lisebergshallen och fridans , Idag : Lussedans med hela skolan , fridans och efter det glöggfest någon stans i stan.

Det är faktiskt ganska skojsigt det där med folkdansen , tro det eller ej. Det kan dock vara lite jobbigt om man heter Candie och får lite smått panik och klaustrofobi av att ha så mycket kläder på sig som sitter åt över allt. Därför kör jag en egen liten variant med bara kjol , förkläder och en vanlig topp.


Amanda och jag :)


Amanda


Gå hem och titta på Liseberg på vägen


Nattamat hos dess sedan :) Heartbroken girl .....and Im a heartbreaker

C

....

FÖRSÖKER FLYTTA MIN BLOGG TILL TUMBLR.COM FÖR DE HAR MASSA ROLIGA BRA FUNKTIONER + MAN KAN BLOGGA I MOBILEN OM MAN HAR ANDROID mobil  (RÄKNAR NER DAGARNA TILLS JAG FÅR MIN NYA mobil, MIN GAMLA ÄR PAJ) MEN JUST NU HAR DERAS SERVER CRASHAT. MEN JA KOMMER FINNAS DÄR SNART.


20:06

Chill att man däckade i soffan och somnade efter att ha jobbat 5 timmar utan rast. Chill att man håller på att bli as-sjuk känns det som. CHILL

Vad har jag gjort annars ? I fredags var de bra förutom att vi hade uppsatsskrivning på spanska på morgonen. Jag först en halv sida om varför jag inte kan grammatik (upgiften var att ha med all grammatik vi lärt oss)

Sedan blev de debatt i flera timmar med Rudebecks faktiskt lite skoj. Efter de stavhoppsträning och idag : Jobb.


Hann med lite foton från träningen i Fredags.

SofiaJag är hopp-sugen


Söta jäklar , Sara & Amy


Jag och carl i våra "ryss-mössor" som carl brukar säga :)

Nu ska jag dö i min säng med min lilla hund Chili , lite fanta och godis.
C

18:57

Ekonomiprovet idag var löjligt enkelt. Men så var det också ett VG-prov. Och bara för att jag säger de nu, så får ja väl G.

Annars har jag gått runt i skolan och käkat klubbor, spelat gitarr o gått och ätit hos mormor. Nu sitter jag och sliter med spanskan, jag har verkligen ingen lust med de. Jag hatar spanska. Hoppas att ni noterade hata med feta bokstäver.

Nu ska ni få slippa mitt skoltjat , jag vet att de inte är skoj att lyssna på men de är de jag gör just nu , OK ?

Bilder från idag


Vi i två 2C kommer först och går sist som vanligt. Dessie


Mormor ville prova att ta en bild...


The only one you can put your faith in...
C ya around bitches


20:03

Jag är så sjukt skoltrött. All energi är typ slut , de finns liksom inget mer att ta av. Jag längtar bara till jullovet , vill bara göra mitt rum till en liten gos-koja. Gotta ner mig och titta på massa bra serier , blogga , bjuda in en och annan vän som får göra mig sällskap. Komma ut på julafton , juldagen och nyårsafton.

Men de är en hel del saker man måste göra innan man blir klar. Försöka ta fram kraft inom mig någonstans ifrån...FML , C

RSS 2.0