Höstmysigt?

Heey alla snyggingar och fulingar ...
De verkar som Sverige nu officellt bytt årstid till höst. Tråkigt i och för sig men jag och Sofie konstaterade igår att de nog kommer bli rätt mysigt i höst. Börja på gymnasium inne i stan :)  Shoppa lite nya höstkläder, sitta på café och dricka varm chocklad, mysa med den man gillar i mörkret. We like ;) Nu ska ja nog snart gå o lägga mej för att försöka vända tillbaks dygnet lite eftersom jag ska upp tidigt på fredag. Jag och mina träningskompisar ska åka i väg med en liten buss till Stockholm klockan 8 på morgonen nämligen.

Vi hörs mina favoritbloggläsare♥
Kisses Candie

Såå här vill jag klä mej till hösten iaf ....


Morgonstund har Guld i mun?

Heey Heey Candie här som vanligt
Jag sitter här nu i min lilla morgonrock och bloggar. Jag har precis gått upp och fått reda på att jag har lätt träning idag...jaha de va ju trevligt. Hmm va kan jag mer säga? Idag vet jag inte om jag ska göra så mycket, bara chilla tror ja. Sofie och jag hade även ett väldigt givande samtal , igår kväll / Natt. Sofie va så trött så ja vet inte riktigt vad hon prata om sista halvtimman. Men skrattade gjorde jag i alla fall.

Nu ska jag gå och äta frukost tror jag. Vad brukar ni käka till frukost? Jag brukar äta MASSOR av mackor och dricka nått som jag inte kan leva utan : Apelsinjuice.

Kisses your own EyeCandie

Heey There

Hello Lovers , Candie här som vanligt !
Idag har jag varit med min syster på stan och bara kollat runt lite. Sedan åkte jag och tränade , idag blev de länghopp och imorgon förmodligen sprint. På fredag mina kex åker jag till Stockholm för att vara med i DN-Galan där jag ska tävla i Längdhopp. Om jag prickar in ett hopp över 5 meter så får jag vara med i SM. Tyvärr kommer jag inte kunna att uppdatera bloggen i Estocolmo men de får bli en stor uppdatering på Tisdag nästa vecka när jag kommer hem.

Men ikväll ska jag bara vara hemma och vila mig för jag är helt slut. Dyker snart upp nya bilder på bloggen för hoppningsvis. ¨


Kisses Candie

Askim , Härlanda & Älskade Linné

Ah , vi drar en krilleboi idag också Cha Cha ♥
Igår åkte jag , karolina Sandh och Emma guldbrand först till frölunda torg och hoppa på bussen till askim. Men när vi sen gick av så öste regnet ner så vi bestämde oss för att banga detta på grund av att vi skulle behöva gå en jävla bit innan vi kom fram först o främst. Då bestämde vi oss för att dra till Karolinas kompisar robin o antonio o allt va dom hette i Härlanda. De skulle vara nån fest hos dom. Men vi orkade bara ta några shottar för dekom inte så mycket folk.

Något som däremot aldrig skulle bli failat är ju återbesök i linné hos Patrik o gänget. Så dit bar de av efter vårt damp på spårvagnen dit kom en gubbe och skällde ( endast på Karolina , alltid hon som får skiten stackarn ) men de va inte så alvarligt så ja o emma som satt brevid dog av skratt. Många tjejer vi träffat ute har gett mej snea blickar och ba: Du tjejen, kjolen ?! Och då kan ja officellt säga , JA den är kort men de är så de ska va !

Ah efter vi hade vart hos patrik så tog vi 50an hem där vi han med att spela in , inte mindre en tre video inlägg , så om frökenKarolina Sandh kan va så vänlig att skicka dom så kan ja snart få upp dom på bloggen

Kisses Candie

Heey Darlings

♥Såå nu tänkte jag börja skriva om planerna för ikväll . Jag , Karolina Sandh och Emma Guldbrand ( http://Guldbraand.blogg.se) ska åka ner till askim där en av mina kompisar ska ha en liten fest. Antaligen kommer vi stanna där en liten stund o sen spendera resten av kvällen med Daniel Pettersson och hans kompisar. Tyvärr kommer jag behöva vara hemma redan klockan ett :O eftersom ja i lördags kom hem runt halv sex på morgonen efter fest i Askim.

Uppdaterar er mer i morgon Boys and Babes
              
FinFin bild på mej , candie,  för nått år sen...

Eye Candie

Såå nu har de kommit in en liten fin design i turkos
denna är bara tillfällig tills ja kan göra en bättreKisses Candie

ChaCha

Eye Candie här ♥
Ni vem säkert vem jag är från bilddagboken med samma namn. De har uppstått problem i min tidigare blogg så ifall den inte funkar på några dar nu är de här jag kommer att fortsatta me den välbesökta bloggen. Gamla bloggen hette http://lovelylinnea.bloggsida.se
                              

RSS 2.0