Torsdag 11:33


You might have forgotten what I look like
Gårdagens dagens ( men ett par grå strumpbyxor så klart !) ett par gammla grå jeanshorts från syrrans gaderob och nån topp ja köpte long ago. 

jag Ledig från skolan idag !  Nu ska jag snart iväg till gymmet igen. Mycket häng där känner jag. Men de är bra och göööött.

Senare ikväll vill ja träffa nån vän. Har inte valt ut mitt offer ännu dock....

Peace

My Darlings

Örhängen- Bik Bok

Torsdag 15:46

Min akustiska Gitarr heter Jack. Men min el-gitarr....vad ska den heta ?
Imorgon är jag ledig! Tid att spela på jack , åka och träna .....plugga lite och träffa en vän måntro? Kanske t.o.m en dagens. DE NI !
Nu blir snart middag och sedan ner till gymmet på pilates och massage. Love life.

20:05 Tisdag


Bästa mystofflorna. Vet att alla , speciellt ni grabbar , vill ha ett par tofflor som mina.
Alltså jag tror inte ni förstår lyckan som jag känner över att inte ha något mer stort att plugga till denna skolveckan. Att bara sätta på sig sina mystofflor och spontant få fota, blogga och titta på Desperate Housewifes (för första gången på jag vet inte hur länge sedan). Åh mer sånt här tack.


13:20 Måndag


Våren är här ! Och Amanda Andersson är fett snygg....vi bangade ea och chillade ute i solen med boken som vi ska ha rescencion på imon. OHMYGOD VA NICE.


Alla dessa middagar - Lördag 11:15
Nu ska alla som fyller 18 eller 17 ha en massa middagar hela tiden. De är middag typ varannan vecka. Nu låter jag så där bitter igen gud vad jag är tråkig. De är ändå rätt gott med middagar . Igår var vi hemma hos Lotta och käkade gosig mat. Sen Emma och jag hem till mig och kollade TV. Helt döda.

Nu borde jag göra nått av det fina vädret.

Torsdag 17:08


Dess & Mandie
Våren har anlänt till göteborg! Efter ett slititgt ekonomiprov förtjänar vi en stund i solen... Min stad är faktiskt ganska fin så här års.

Torsdag 08:27

En krönika jag lämnde in i svenska för ett jag sedan. Känner att ja verkligen fick sagt de jag ville.

Fenomenet Busspar

Det är morgon på 50-bussen till stan .Där sitter jag i lugn och harmoni som så många andra på väg till skolan och jobbet. Jag tänker på och undrar över vem geniet var som bestämde att man ska behöva gå upp mitt i natten för att skynda iväg till skolan. Det är djupt insjunken i dessa disiga , slumrande morgontankar som jag får syn på dem, paret på sätet framför mitt. Det är ett sådant par som får mig att ångra att jag åt frukost och undra varför jag inte skyndat på lite mer med övningskörningen. Ett kyssande, kramande, slafsande, tafsande, gullande , sötsliskigt busspar. Och vips ! Så var min 23 minuters, i vanliga fall meditativa bussresa totaltförstörd.

Detta par är , i alla fall inte om ni frågar mig , ”one of a kind ” om ni förstår vad jag menar. I själva verket verkar de som varenda buss eller spårvagn blivit utrustad med ett alldeles eget exemplar av puttinuttpar.

Det finns egentligen två typer av dessa såkallade busspar. Likt koncentrations läger och arbetsläger, Stalin och Lenin, pest och kolera finns alltså två olika nivåer på äckelskalan, två olika graderingar av irritation. Typ ett är den yngre åldersgruppen. De som är just fyllda 15 eller yngre. Hon är en taning liten tös med aningen för mycket smink och han en spinkig moppepojke. De sitter där på bussen och hånglar nervöst, sannolikt för första eller andra gången i sina små liv. Typ ett får mig att känna mig irriterad och jag vet inte riktigt åt vilket håll jag borde vända blicken. Men låt oss ändå ha överseende med denna åldersgrupp. De vet helt enkelt inte bättre.

Värre är de med typ två, de i 17-18 årsåldern och uppåt som helt enkelt inte kan överleva rent fysiskt om de inte får kyssa varandra framför ögonen på mig var femte sekund. Tänk på er omgivning för guds skull. De finns en anledning till att man har satt upp ett förbud mot att ha sex på allmänna platser och den är i alla fall inte att ni ska sitta och äta upp varandra framför skärrade pensionärer och oskyldiga små barn istället!

Nu tycker du säkert att jag är en cynisk, bitter jävel som aldrig haft någon att dela sitt hjärta med. Men då ska jag berätta för dig att jag är ingen gammal sur tant utan en tjej som tycker att kärlek är viktigt, vackert och underbart.

Men min vädjan till er blir : Snälla håll de fina stunderna för er själva och ifrån min kära buss!


Onsdag 22:57


Här är dom. I-phone djuren jag spenderar mesta delen av skolan med (här saknas dock en). Idag har jag inget intressant att berätta om. Förrutom ett fett ekonomiprov imon. Sista kvällen på året man tror att man hinner med ett blogginlägg men tro sjutton man hinner med då.

Kanske får ni tom dagens imon för ja är på så fett bra humör. Adios kolasås

Tisdag 08:30

Vad ska man skriva ? Solen skiner de känns som om hjärtat plötsligt blev lite lättare. Dock hittar jag inte mitt datacase (i vilket allt viktigt jag äger ligger typ) ja hade jättetur att jag bara av en händelse råkat plocka ur mobil och plånbok.... men nycklar , medicin , favoläppstiftet ligger fortfarande där.

Och de värsta av allt mina hörlurar ligger där i ! Hur ska jag kunna ta mig till skolan utan dem. Helvetesjävlaskit att jag ska vara så slarvig.


Måste genomgå lite gitarr-terapi för att klara av sorgen av de bortappade hörlurarna.....


I have no interest for shoes unless its converse


Dess & Jag at Jelénas

Good morning fuck-ups.
Jag finner inget som intresse för att försöka komma iväg till skolan dessa dagar. Har aldrig varit med om något mindre motiverande. Så jag sitter och laddar ner musik att lyssna på hela vägen dit osv. Ni som undrar vad jag gjorde igår? Skit i de ni ! Nej jag bara skoja , jag gjorde inte så mycket , lämnade tillbaka marcus mobiltelefon och hängde lite med honom. Och sedan häng hos världens bästa jelena.

Au revoir

10:50 Mackor ....mahmahmah

Good morning lovers. Jag vet att ni saknat mina updates medans jag var borta.hehe

Ja sitter o käkar mackor i mitt kök...väldigt intressant. Igår var de Födelsedagsmingelkrökwhatever hos natalia. Mat , krök o Massa massa tjejer och så min vän marcus och amandas pojkvän jesper. Lucky guys. Sen drog vi hem o chilla hos mig ett tag.


"singelgrabbarna" och singelcandie


10:09 What makes me not being in bed right now
Förra helgen Jelenas & Sofias 18års kalas. Det var en riktigt höjdare måste jag säga. Massa blandat folk och sköna moves + god middag med massa brudar. It cant get much better ! Olivia brodd till höger ( är hon inte skitsnyggggg!)

RSS 2.0