Gårdsfest & Marstrand


I Fredags var jag och Amanda Styrmark på Gårdsfest på Kyrkogatan med vad som kändes som typ halva världen. Vi hade en riktigt bra kväll ...fyra representanter från vår klass fanns även på plats : Nora, jag , viktor och Sean. Bra jobbat 3C to bee.

Efter denna hektiska vecka av hängande på Cicero, Solsidan i onsdags och Sombrita så kändes de som en Rehab-helg på amandas hus på Marstrand satt helt perfekt. Ny vecka nya tag.

Studentfezzt och skolavslutning


Amanda är SKITSNYGG

danzz på jelenas balkong

Me and Jelle

Galen serb

Dear Blog Im sorry for starving you....
Men ja kan inte uppdatera utan bilder. Torsdag. Sluta skolan.Studentfest på Valand. Vaknade upp nästa morgon i amandas lägenhet i Vasa med blod och kebabsås över hela benen. Men innan de hade vi haft en grym kväll.

21:51 Whenever I close my eyes I see nobody


23:26 From Smögen Avec le Love

Min fina vän Lotta
Jag och lotta hängde på hennes hus i Smögen några dagar nu på långhelgen. De var en Natt som sällan tidigare skådat sitt like. Vi började med middag hos Lotta och grill med några grabbar. Sedan blev de vidare till något uteställe som jag inte har någon aning om vad de heter.
Där tvingade vi Dj:n att köra en remix på vår favoritlåt och de blev dansdans. Sedan fick vi vandra över hela smögen för att få tillbaka min förlorade jacka innehållande mobil och plånka.
Efter de stupade vi i säng i lottas hus och vaknade upp lagom goa nästa morgon. Det var smögen de.

RSS 2.0