18 : 03

Non ho paura... eu não tenho medo

Ganska pissed off för till fället. Eller aa , borde vara det men istället är jag glad. Eller , vänta jag kan inte riktigt bestämma mig så jag låter det vara osagt.

Det jag vet är att jag nu ska sitta och plugga in fakta om ekosystem, biosfären, biomagnifikation  osv osv osv. 40 instuderingsfrågor ungefär.Jag behöver verkligen någon som kan hjälpa mig.  Och jag har faktiskt hittat en som verkar lämplig. Det känns fint..

Jag ska inte dela med mig av min tillvaro som jag vet att ni bara älskar att del av.
Eat me.

Candie


21 : 45 Words on a paperSpanska glosor i sin vackraste form. Quizas voy a escribir todos la palabras en español , Vosotros le gusta ? Yo ,  No me gusta. Quiero que estar en mi cama para siempre o en una cama de una otra persona, no quiero que hacer mis deberes o levantar en la mañana.

Som sagt , texten ovan säger inte speciellt mycket vettigt. Ni får väl google-translatea om ni är nyfikna. Idag är en glad dag och den ska också avslutas glatt.

CANDIEKISSES


.


19 : 43


17 : 45 Videoblogg , Hihi

Haha mina gamla videobloggar från förra året är ju så sööööta :) Den här som jag hittade nu är ca 1 år :) Kanske ska man börja med sådana skojsigheter igen. Blir lite livligare här på bloggen då.... Om ni undrar varför jag bloggar så mycket är det för att mina vänner inte verkar vilja uppdatera nått. SÅ då tar jag på mig rollen att maxa.CANDIEKISSES

16 : 45 Sienna

Sienna Miller, hon är så jäkla snygg! I´d fuck that bitch..... Älskar tatueringen på handleden.CANDIEKISSES

15 : 37

Matte B kommer bli en interessant kurs. Jag citerar Emil romell " Jag måste börja gå på tunga droger för att förstå matten "

Dessi somnade inte en enda gång den här dagen. Unbeliveable. Hon brukar åtminstånde somna på ekonomin men nej. Jag tror att det berodde på att hon drack en Latte , men jag har ju inte gjort några nogrannare efterforskningar i ämnet.

Annars har detta vart en vanlig dag. Åkte förbi mitt jobb och hälsade på , gjorde en intervju... allt detta han jag med för att jag slutade tidigare.

Idag fyller mamsen år så det blir massa gottig resturangmat sen. Följt av *rysningar i hela kroppen* spanskaläxa på typ 200 meningar.


Chili och jag gillar att gosa.

CANDIEKISSES


21 : 16 Historian om Blomman

Nu skall jag för er berätta om att jag och sanna fick en blomma ( de var för att vi var så vackra sa killen) . Tekniskt sett var det i min hand som den hamnade men DEN VAR TILL OSS BÅDA SANNA.

Min vän är dum. Hon är totalt IQ-befriad... så hävdar hon att jag är blind också ! Vilka anklagelser. Jag  är dock näst intill blind men någon människa var smart nog att uppfinna en-dags-kontakt-linsen för blinda och slarviga flickor som jag.

Men när ska du förstå Sanna att vi är ett paket? Frågar man mej så frågar man också dig. (BTW MITT HÅR ÄR INTE RÖTT TJOHOOO)


Sanna och blomman.


CANDIEKISSES

19 : 42

Jag misstänker starkt att mitt hår inte blev rätt färg nu när de slingats.... buhu vi får se när de torkar !

Mamma gör fruktsallad nu i alla fall. Kanske kan det muntra upp mig.

Veckans checklista:

* Göra väldigt många jobbiga läxor ( speciellt spanskan )
* Göra syntest och hämta ut linser
* Träna
* Fira mamsens födelsedag
* Ha massagekväll me nån

Bilder kommer
CANDIEKISSES

10 : 57

Im writing just to let you know im still alive.

Så vad gjorde vi nu igår?
- Var hos mig fixade oss
- Drog till Torslanda där folk frågade om jag var blogg-candie. Ja det är jag.
- Drack öl
- Skulle dra till Örgryte , men Sanna fick oss att gå av på en hållplats mitt i ingenstans i Torslanda.
- Blev jagade till nästa busshållplats av en äcklig gubbe.
- Kom slutligen in till centralen köpte cheesecakeglass.
- Gick in på Donken för att köpa cheese tappade BK-glass
- Sanna hittade plast (?) i sin cheese och skulle tvunget klaga till personalen.
- Åkte hem , eftersom alla faktorer efter att vi gick av på fel hållplats gjorde att allt blev försenat typ 3 timmar.

Men Sanna jag gillar dig ändå.

Grabbar. makes u go NuTs


Candiekisses


18 : 17...

Cause we like happy dots...

Jag är en ganska patetisk person. Eller nä föresten jag bara skoja. Det där skrev jag för att ni trodde att detta skulle bli ett skojsigt , smaskigt inlägg om hur dålig jag är så att ni kan gotta er i mina misslyckanden. Men nä jag kände inte för att göra ett sådant inlägg. Föresten är de inte jag som misslyckas. Det är bara allt trubbel som dras till mig.

Sanna kommer hit. Vi ska ut på Äventyr i natten.

Rippin of your throat smiling...

CANDIEKISSES


22:09 OH MY GOD

Facebook är dött. Vaad gööör man? Och för många tydligen. Hur ska vi överleva egentligen ? Well well... en positiv sak : Ni får mer tid över för att läsa bloggar ... och vilken är er första favoritblogg som ni tänker på ? Min såklart!

Vad har jag då att skriva om ? Inte så mycket av vikt jag tänkte dratt ut och partat i vasa ikväll men de ser inte ut som jag orkade för jag ligger död i min säng. De blev först stavhoppsträning med ÖIS , alltid lika trevligt att springa förbi alla hockeygrabbar, idag var de två lag som hängde utanför friidrotten och stirrade.

Och sedan var de promenad med lotten i typ två timmar. Oj oj oj. Kom ihåg Lotta : Vi är stenhårda!


CanCan says relax

CANDIEKISSES


07:45

Någon är skyldig mig en massage...jag vet inte om denna personen läser men nästa gång vi ses är de paybacktime ;)

Jag har stört ont i HELA kroppen. Usch och fy träning idag också, hur ska detta gå när de känns som ja har inflammation i varenda muskel i hela kroppen. De blir nog ingen torsdagsutgång ikväll. Vill inte gå till skolan , de är för jobbigt.

Och sen har min mobil nu utvecklat en skada, jag får fel sms från fel personer.... och gamla sms byter ägare, vilket resulterar i att jag känner mig lite illa till mods när jag får typ " men ska vi inte dra ut ikväll ? :D " från min pappa.


Ge mig MASSAGE....

CANDIEKISSES

20:51

Nyklippt och de är Kort :O Bläää, men en jättesnäll och duktig frisör som hette jessicka ( på självfallet ) klippte mig. Henne rekomenderar jag!

Nu har jag sådan huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Inte ens blogga ordentligt kan jag... och då är det illa. Sjuk träningsvärk i jumskarna dock(?) vart kommer den ifrån?

Så , nu vet ni allt som är fel på den här bruden just nu! Och nu vill Jack att jag ska leka med honom. Så jag får väl göra de. Jack är min gitarr ingen anledning att bli svartsjuk grabben min ;)


Trots huvudvärken ser man ut så här...

CANDIEKISSES

Danger , curvesWarning. dangerous curves...

CANDIEKISSES

08:27

God morgon göteborg :) Ännu en dag i regn och rusk och vi har bara gått drygt en månad i skolan...isnt it chaarming ?

Idag var de en sån där dag när ja känner att jag har hur mycket tid som helst på mig, men om en stund lär jag springa till bussen i högsta möjliga fart och missa den. Most likely yes.

Vad står på programmet idag ? Träning senare, de kan man behöva men annars en oändlig skoldag. Och köpa godis till elin i staterna :D


Riktigt avundjsuk på Elini som befinner sig in the U.S

CANDIEKISSES

Old photo


Det var en gång ett foto i systemkamerakvalité....så hamnade de på bilddagboken... och sedan på bloggen....
Texten har egentligen inget med bilden att göra. Bara det att ja står på knä...

CANDIEKISSES

19 : 19 You taste like irish coffe

Nu har det blivit paus i de ihärdiga företagsekonomipluggandet. Dricker en kaffe med Irish cream och äter bulle. Ute regnar de, det har nog officellt blivit höst. Jag fick för mig att ta lite bilder i dåligt väder när de är mörkt och kväll. Ska titta på om jag och syster min kan fixa detta.

 Men just nu har ja bara lust att gosa ner mig i en säng med någon... dock har jag x-antal pluggtimmar kvar innnan jag kan göra det.

Valet tänker jag inte skriva om, Sverige har röstat och alla partier är därmed demokratiskt tillsatta , allt har gått rätt till inget att klaga på.


CANDIEKISSES21:40 Portugal , Furaduoro , Baramares

Bilder från min och Jess partyresa hem till mina hemtrakter, farsas lägenhet. Dock är de inga bilder på partandet....vi var för rädda om kamerona. Och min lyckades ändå gå sönder...


Första dagen , typ inte tanned


Innan förkrök på Inox... KexigaRandom trädgård vig tågstationen


Jag vid douro


Jess , jag ,felicia i Porto


Sista solningen på surfstranden

Varför är de bara bilder på mej ? För att jessica inte ville va med typ....

CANDIEKISSES


19 : 27

Det är så tråkigt att inte få kommentarer. Men det är väl så när man inte bloggar så mycket och inte så hetsigt...

Min mobil , hon mår inte bra ( Hon fick bli en hon eftersom hon krånglar och är dum). Jag vet inte om det går att nå mig eller inte. Det är mycket osäkert... Fast ni får gärna prova :)

Idag har jag inte gjort nått. Jag har hälsat på Farsan och småsyskon. Det kan vara roligt att få se dem ibland :) Fick ta med dem och bowla. Helt slut blev jag efter det. Om ni undrar så pluggar jag inte just nu.

OM MONA SAHLIN BLIR STATSMINISTER SÅ GÅR JAG INTE TILL SKOLAN IMON

CANDIEKISSES

11 : 17 Why are we still spinning?

Sanna Karimian de är fan tur att jag har dig ! Hade vi inte varandra så hade vi ingen....

Igår drog jag och Sanna till Sofie i Linné för hon fyller år :) Där var vi och sedan drog alla och åt på vino pasta i Linné...efter det blev det hem till sofie igen. Men då råkade de vara så att jag och sanna blir obeskrivligt sugna på BK-glass så vi springer ned o köper.

Hamnar på en annan fest i Haga , drar vidare till Örgryte och checkar värsta crashade festen me folk från min skola.På väg dit raggar en go kille med en spyende kompis på oss. Sedan Ska försöka åka hem från kors och bussjävlen ( förlåt 50 jag älskar dej annars !) kommer inte. Då kommer Jesper brandt springandes kors och tvärs över hela korsvägen.BK Glass Sanni

CANDIEKISSES

12 : 32 Konststuderande

Heey förlåt att jag inte bloggat så bra vänner.

Igår kväll drog jag och Dessie till öppningen av Café berlin. Vi träffade Jelena och Sofia och tog några glas vin... De va allmänt skönt folk förutom en kille som kom fram och frågade om jag inte var hon modellen som blev fotad av jag vet inte vem. Och de förstår jag inte varför han trodde...

Efter Café berlin blev vi följda av några andra killar som frågade om vi också var Konststudenter (?)


Jells-bells a crackie waka .... gillar att bärsa!!


CAANDIEKISSES


21 : 00

I never get jealous when I see my ex with someone else, because my parents always taught me to give my used toys to the less fortunate.

Jag bangar allt plugg och litar på min fantastiska förmåga att hantera olika situationer och talang...:) Det vill säga klara av ett mattetest , en fet naturläxa och engelskaprov.
Så nu är jag fri att göra vad jag vill. Jag träffade min friend patricia idag också ! de var finemang och riktigt skoj ! Så himla skön tjej.Och söt är hon också ;)

CANDIEKISSES

07 : 57

Idag trodde Gud att han kunde göra lite som han ville . Han trodde att han skulle kunna bestämma att idag skulle de regna så att mitt plattångade hår skulle förstöras till skolfotot. Youre messin with the wrong girl ! Här ska inte regnas på mitt hår !


Min lilla fina färglada vecka :) Vad jag gör på torsdag natt kväll är hemligt ;)

CANDIEKISSES


21 : 43

Får en sådan obeskrivlig lust att sminka mig riktigt sotat , ta på mig en lila peruk,  fota  och dricka löjligt mycket sprit när jag ser denna videon , någon som är på. Green Day mobba dom om ni vill , men jag gillar dom!
CANDIEKISSES

20 : 53 Glosor

Glosor är ett rent helvete när man har ca 120 stycken att lära in... Men låt oss inte diskutera det. Då blir det här inget roligt inlägg.

Idag har jag faktiskt utnyttjat tiden i skolan till att plugga :) Det kan vara bra när man har mycket att göra. Musik är det bästa sättet för mig att koncentrera mig. Stänga ute omvärlden är vad jag behöver om jag ska koncentrera mig på något tråkigt. Annars börjar jag tänka på allt runt omkring istället.

Det blev en solning idag också. Man vill ju se lite fräsch ut till skolfotot imon. Brukar aldrig bli bra på de. Men vad gör man?


Tanned bitch...

CANDIEKISSES


21 : 34 the real white update

Det jag tänkte skriva förut var om mina naglar men skrev jag någonsin det ? Nää såklart inte.

Jag har gjort lite balla naglar denna helger , vita me lite turkos fix och trix på och idag tänkte jag göra som tärningsprickar på. Men ja venne, får se om ja gör de sen. Jag har tittat på ensam mamma söker med mamma förrut och kommit fram till att vi inte hade blivit speciellt charmade om vi fått så mycket chocklad. Kan ju bero på att vi inte gillar de nån av oss.

Vitt passar till allt LIKE

CANDIEKISSES

19 : 46 White

Jag har kommit på hur roligt jag egentligen tycker det är att läsa mina vänners bloggar. Vad dom än skriver typ.

Jag gillar att läsa mina två vänner Elin & Elvira som båda är utbytesstudenter i usas bloggar. Elin skriver två mil långa inlägg men jag gillar de. Jag har en vän som bloggar hemligt :) Supersmart för då kan hon skriva vad hon vill. Emma Goldfire min flickvän har också en blogg som ja gärna kollar på trevliga inlägg o bilder i. När Sanna bloggade var de fint att titta på bilder :)

Undra om de är de samma för mina vänner ? Antagligen inte , mina inlägg är för konstiga.

Nu har jag i alla fall gjort klart min svenskauppgift och känner mig lite mer lung och fin.

Från och med nu lovar jag att börja ta med mig kameran mer så att ni kan få riktiga updates.!

CANDIEKISSES
13:31 Lotta

Var hemma hos lotta igår med lite folk från hennes klass. De va skoj... de va typ de jag har att säga idag.

Nej men jag har en himla massa plugg att göra och vi ska ha gäster om en halvtimma så ja får väl försöka och göra de nu. Skolan är ett störande moment när man försöker leva. Verkligen. Ska tänka på min London-resa. Och just de ! Jag åker till Paris om ungefär en månad också. De kommer bli trés magnifique!


CANDIEKISSES16 : 56 W

Wilmster är grym ! ( Wilma heter hon ) men det är roligare att säga Wilmster. Vi vandrade runt i stan och köpte take-away fika och typ pratade hål i huvudet på varandra. Det är så sjukt hut vi kunde klicka första gången vi träffades på jobbet så gick vi ut och fikade efter. Antagligen för att vi båda har en förkärlek till att tjajta.

Nu har jag kommit på vad jag ska göra. Jag ska spara ihop lite pengar till en resa. Riktigt hur den kommer se ut vet jag inte. Men jag tror att de blir mitt älskade London. Vem som åker med får jag väl se. Jag kanske rent utav åker själv.

Wilma


Paris , rome ? No I just want to go home...

CANDIEKISSES17 : 00 Så hurtig man kan bli .....typ

Imorse ville ja inte äta riktig frukost. Så då åt jag glass istället... detta händer ganska ofta typ en eller två gånger i veckan. Idag hade jag mina rosa mjukis till skolan...det händer också ganska ofta (ofta i samband med de där me glassen)

Men sedan blev ja hungrig och gick till sideroad på håltimman och köpte frulle. Sedan blev de idrott, strecha igenom hela den mörbultade kroppen och ut och springa 3 km:an i regnet. Sedan fina religon-geografi-och-inte-minst-låååång-företagsekonomi ända till halv fyra. Pust...

Nu ska jag käka varma mackor. Hej så länge !CANDIEKISSES

20 : 52

Åh va jag har vandrat , och joggat och sprungit i vildmarken... Jelena och jag var på väg att dö. Men på nått vänster överlevde vi nog för här ligger jag mörbultad i min säng och bloggar. Idol i bakgrunden. Jag ska nog söka nästa år tror jag. Idol behöver mig.

Imorgon blir de hitta på något kul. Hoppas jag. Inte kröka. Inte bra att kröka. Inte tröstkröka Candie. Var med dina vänner. Skärp dig.

En fråga och ett svar :
. namn som keeps giving me kommentarer , vem är du ? :)
och JA det är bara jag som har ett strippnamn på samskolan.

So long motherfucker....


Come to candie

CANDIEKISSES

21 : 27

 put my cigarette out , put my pokerface on , face those words with a heart of stone. You say you feel thats something's in the air but i cant feel none.


18 :10 Expitdition Vildmark Volym 2

Expitidtion Vildmark Tomorrow! TAGGA!

Imorgon vandrar jag alltså två mil i Vildmarken... det är fritt fram att ringa och underhålla mig under tiden jag går. Det hade varit trevligt. Detta gäller endast mina vänner , inte random busringningar som jag nu fått 3 på en vecka. Är jag verkligen så rolig att ringa ?

På tal om attityden ( kommentaren på inlägget mumsmums). Jag har inga problem med min attityd , tvärtom den hjälper mig de de flesta situationer. Att vara lite fuck allt och alla kan vara bra ibland. De har jelena sagt så jag tolkar de som lag.


Förra året :)

CANDIEKISSES19:07 MumsMums

När ingen annan finns för er , då finns jag ...

Idag har vi sett på en partidebatt i skolan. Halva skolan fick vara me och kolla , de va faktiskt ganska intressant fast vänstern+sossarna kan ju ta och slänga sina åsikter åt helvete...MUF säger jag bara !

Angående kommentaren om vem som bett mig tagga ner på partyfasonerna, eftersom ja inte skriver ut vem de är så vill jag ju inte berätta vem de är eller hur? Den personen vet det ju själv :)

Känner mig lite ledsen över allt plugg eller , egentligen inte de är helt ok grejer vi håller på med. Men vilken himla tid de tar.CANDIEKISSES

20:00Picture´s

Borde plugga spanska, natur och engelska men vad gör jag ? Laddar ner musik från youtube, bloggar och facebookar.Like.

Om ni vill se två snygga bilder på Emma, Jessica och mig från i helgen så kommer dom här : 

 
Flickvännen och jag.

Jag och Jessica

CANDIEKISSES

18:15 I'd rather be with you

Lirar lite gitarr och njuter av att befinna mig i ett någorlunda städat rum! Något som är ovanligt...

Idag har jag gjort typ absolut ingenting. Ingenting värt att ens berätta för er , och då är det illa. Typ lagat mumsig pasta. Lyssnat på min Spotify lista som heter Sundays&Dreaming som är till för söndagar eller för att sova eller allmänt bara mysa.

Jag funderar på att inte festa mer på ett tag nu. En kär vän vill att jag taggar ner på de... och om denne käre vän vill det så är jag fullt villig att gå med på det. Det blir ändå inget roligt när man gör samma sak varje helg.

Candiekisses


12 : 09 På en färja nånstans...

Nej jag tycker att de ska vara " på en spårvagn nånstans " som i håkalåten. Men de går inga spårvagnar från björkö.

Det var där jag befann mig igår med Emma GF och Jessica dalin. Ö-bor är så himla konstiga , verkligen. Sedan fick ja springa hela vägen till färjan ( om man gick tog de ca 30 min !) för Emma var dyngrak och ville stanna. Sedan åkte jag färja och sedan buss me två gamla klasskamrater och sedan buss med några Fiskebäcksgrabbar.

Typ så...

Ikväll fyller låtsaspappa år så då blir de väl någon gottig mat och sedan kanske åka och hälsa på Maxi.


De fick bli en liten fin bild på Jessica eftersom Emma inte behagar vara normal på en ända....

CANDIEKISSES

15:58 ?

Kan någon tala om för mig vem de var som busringde mig igår eftermiddags sökte en Candie De Oliveira och ville ge mej gratis kondomer ? Eftersom ja fanns med på någon jävla lista hit och dit.

Hur som helst var de ändå en ganska skoj busringning för personen som ringde var ganska rolig. Så pass rolig att jag garvade mer eller mindre i 4 minuter.

Nu ska jag ta en dusch ( om ni nu vill veta ) sedan käka och börja fixa mej iordning... Ska ut med Jessica Dalin och Emma Goldfire ikväll.


Snart två år gammal bild på mig ... då var man brunett.Kanske ska bli igen?

CANDIEKISSES

12:32 Me and Emma

FERLÅÅT ! för att jag inte bloggat så bra, förstår att ni får svårt att leva när ni inte kan dränka er i fabulösa fakta om mitt liv och ja lovar att ja inte ska göra om de. Ni älskar/hatar mig ändå va ?

Igår spenderade jag och flickvännen kvällen tillsammans. Så om ni såg två sjukt snygga bloggbrudar , väl kända i göteborg ,som vinglade in på jag vet inte vad för ställen på avenyn kan de hända att de var vi. Dock hann vi inte hälsa på Maxi på Valand.

Ikväll blir de väl nått åt samma håll , Jessica Dalin skall med också , trots att hon inte bloggar är de ok.

Jag & Emma på hennes födelsedag i våras.

CANDIEKISSES


RSS 2.0